Home Collectieve voordelen voor docenten

Collectieve voordelen voor docenten

Als Digischool Collectief, met 200.000 leden, kunnen wij u verschillende voordelen bieden. Dit loopt uiteen van schoolbenodigdheden, tot opleiding tot persoonlijke verzekeringen zoals een autoverzekering of rechtsbijstandverzekering. Wij zijn continu bezig het portfolio van collectieve voordelen en diensten uit te breiden. Heeft u tips of vragen? Neem dan contact op met [email protected].

Autoverzekering

Voor uw auto hebben we het Veilig Op Weg Pakket. Hiermee gaat u met een gerust gevoel de weg op. Het Veilig Op Wet Pakket bestaat standaard uit een basisverzekering voor uw auto: de verplichte WA-verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Deze autoverzekering kunt u naar wens uitbreiden.

Energiecontracten

Zeer scherpe energietarieven zodat u voor langere tijd weet dat u niet teveel betaalt

Rechtsbijstandverzekering

Met de Allianz rechtsbijstandverzekering kunt u rekenen op juridische hulp als u een conflict heeft. Bijvoorbeeld als u een geschil krijgt met uw buren, of met een winkel over een online bestelling. Dan bekijken onze juristen wat in uw situatie een geschikte oplossing is en krijgt u een advies. Vaak kunnen zij bemiddelen om een rechtszaak te voorkomen. Is het toch nodig om naar de rechter te stappen? Dan kunt u rekenen op professionele hulp van een advocaat.

Reisverzekering

U geniet nog meer van uw vakantie en vrije tijd als u goed verzekerd bent. Allianz heeft de verzekeringen die ervoor zorgen dat u ontspannen op reis kunt. Gaat het toch even mis, dan regelen wij alles om uw vakantie of tocht voort te zetten of u veilig thuis te brengen.