Een Boze Beau

0
5289

Maandag maakte Beau van Erven Dorens zich direct boos in zijn nieuwe talkshow Beau. 650.000 kijkers zagen dat hij als ouder veel compassie had met leraren en leerlingen die door het lerarentekort te weinig aandacht kunnen geven en ontvangen.

De aanwezig schooldirecteur, leraar en ouder vertelde waar hun zorg zit. Beau als ouder kon zich goed inleven in deze situatie en riep op de petitie richting de politiek te ondersteunen. Beau steunt het in ieder geval (al is het maar omdat hij iedere avond met een lerares in bed ligt) en liet dit zien door hierop terug te komen bij zijn laatste gasten Thierry Baudet en Theo Hiddema.

Thierry Baudet had het over noodzakelijke herstelwerkzaamheden, maar wat is de oplossing? Dat is niet makkelijk, dat vinden wij ook bij ProTeaching.

Maar omdat wij geloven dat ieder individu een kans moet krijgen om zijn talent te ontwikkelen, willen wij graag met voortgezet onderwijsinstellingen in gesprek. Wij hebben genoeg gekwalificeerde en gepassioneerde leraren beschikbaar.  

Op de website www.proteaching.nl staat meer informatie, maar liever nog gaan we met u in gesprek, graag nodigen wij u uit om hiervoor contact op te nemen met Patrick Meijn via [email protected] of 06-22446763.