Cadeautje: Gratis Financieel Plan van Knab

0
1468

Krijg grip op je pensioen!

Pensioen: voor de één is dit het bereiken van de AOW gerechtigde leeftijd, voor de ander het moment waarop hij zelf kan besluiten om te stoppen met werken. Wat betekent pensioen voor jou? Weet je überhaupt wat je daadwerkelijk gaat ontvangen? Met het Financieel Plan van Knab helpen we jou om dit eenvoudig en snel inzichtelijk te maken. Middels een directe link met de Belastingdienst (VIA) en  Mijnpensioenoverzicht.nl (UPO) upload je gemakkelijk en snel jouw gegevens in het plan, waarna je binnen tien minuten inzicht en overzicht hebt in je pensioensituatie. Laat de schoenendozen en administratie dus maar op zolder staan!

Hoe werkt het?

Het systeem van het Financieel Plan bestaat uit slimme algoritmes, die rekening houden met alle aspecten die op jou van toepassing zijn. Denk hierbij aan de hypotheeksituatie, AOW gerechtigde leeftijd, inkomenssamenstelling enzovoorts. De grafiek laat vervolgens zien wat deze informatie betekent voor jouw financiële situatie; nu of ver in de toekomst. Zo kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Gratis aangeboden door Digischool (normaal: € 30,-)

Dankzij de partnersamenwerking met Digischool mogen wij jou het Financieel Plan geheel gratis en vrijblijvend aanbieden. Je hoeft hier geen Knab klant voor te zijn of een bankrekening te hebben; lid zijn van Digischool is voldoende. Via onderstaande link vraag je direct het gratis Financieel Plan aan met de toegangscode: Digischool

Ja, ik wil gratis het Financieel Plan van Knab

Toegangscode: Digischool