ProTeaching voor persoonlijke groei

  0
  584

  Ieder individu moet de kans krijgen om zijn talenten te ontwikkelen voor een aantrekkelijke toekomst. Om dit mogelijk te maken is ProTeaching opgericht en maken wij dit aan de leden van Digischool als eerste bekend. 

  Uit het arbeidsmarktonderzoek, waarop ruim 700 Digischool leden hebben gereageerd, kwam onder meer naar voren dat 77% van de leraren de werkdruk te hoog vindt en behoefte heeft aan betere arbeidsvoorwaarden, variatie en ontwikkelmogelijkheden. Van de respondenten gaf 31% aan geïnteresseerd te zijn in de mogelijkheden van detachering.

  De suggesties om het lerarentekort tegen te gaan (zoals ouders voor de klas, zij-instromers of detachering) wordt door het merendeel van de Digischool leden niet als oplossing gezien.  Onze blijvende zorg over de onderwijsmarkt hebben geleid tot de oprichting van een nieuw bedrijf: ProTeaching.

  ProTeaching richt zich op het voortgezet onderwijs en zoekt in binnen,- en buitenland naar betrokken, ambitieuze leraren die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De behoefte van leraren aan persoonlijke groei, variatie en betere arbeidsvoorwaarden wordt op deze manier ingevuld. Wil je meer informatie kijk op de website www.proteaching.nl en neem contact op.