Charlotte Labee – trainer en coach

    0
    1800

    Graag stellen wij Charlotte Labee aan U voor. Zij gaat per heden op ons platform bloggen en vloggen voor ons over hoe beter om te gaan met de hoge werkdruk en stress in het onderwijs.

    We hebben voor Charlotte gekozen omdat ze op een ontwapende en leerzame manier kan vertellen. Ze vlogt en blogt voor ons over hoe je als individu succesvoller en effectiever bent als je meer inzicht verkrijgt in hoe je eigen brein werkt en je mindset daadwerkelijk weet te veranderen. Leren en ontwikkelen. Elke dag opnieuw. Dat is waar het bij Charlotte over gaat. Net als in het onderwijs! In klip en klare taal zegt ze waar het op staat. Waar het om gaat. Op een positieve en aanstekelijke manier. Met een toegankelijk en relativerende stijl. Ze vertelt vanuit eigen ervaring over het continue proces van doelen stellen en realiseren. Onderbouwd met theorie over hoe ons brein ons soms voor de gek houdt of ons beperkt om andere keuzes te maken. Dit combineert ze met praktijkvoorbeelden.

    Charlotte is 32 jaar, getrouwd, moeder van een zoon en woont in Rotterdam. Ze staat midden in het leven en probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze in het land mensen en bedrijven helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Voor meer informatie over Charlotte: www.charlottelabee.nl