Op zoek naar een leraar?

  0
  1413

  Vanwege het oplopende lerarentekort is dit steeds lastiger.

  ProTeaching gelooft dat ieder individu een kans moet krijgen om zijn talent te ontwikkelen voor een aantrekkelijke toekomst. Wij hebben momenteel verschillende ProTeachers beschikbaar die graag in Nederland hun talent willen inzetten. 

  In andere EU landen zijn genoeg gekwalificeerde en gepassioneerde leraren beschikbaar. Maar de taal dan?, daar helpt ProTeaching bij: ProTeaching selecteert Engels (B2) sprekende leraren en verzorgt een intensieve Nederlandse taalopleiding van 13 weken (in Spanje en Italie) tot minimaal B2 niveau.

  ProTeaching gelooft dat ieder individu een kans moet krijgen om zijn talent te ontwikkelen voor een aantrekkelijke toekomst.

  Daarom willen wij graag met onderwijsinstellingen in gesprek om te kijken onder welke condities wij gekwalificeerde Europese leraren kunnen leveren om uw vacature in te vullen. Uw liefde voor de kwaliteit van het onderwijsvak, zal vragen oproepen en die beantwoorden wij graag! 

  Op de website www.proteaching.nl staat meer informatie, maar liever nog gaan we met u in gesprek, graag nodigen wij u uit om hiervoor contact op te nemen met Patrick Meijn via [email protected] of 06-22446763.