Loon ingehouden bij staking? Download het loondervingsformulier

  0
  380

  Heb jij gestaakt bij de landelijke onderwijsstaking op 15 maart en heeft jouw schoolbestuur loon ingehouden? AOb-leden krijgen dan maximaal 63,00 euro teruggestort door de bond.

  Wat moet je doen? Er is voor deze stakingsdag een loondervingsformulier beschikbaar op de website. Je kunt het formulier hieronder downloaden. Print het formulier uit en vul alle gegevens in. Belangrijk is om een kopie van je loonstrook mee te sturen waarop staat dat er daadwerkelijk loon is ingehouden. Zonder loonstrook kan de AOb niets uitkeren.

  Het geld, maximaal 63 euro per dag, ontvang je op het rekeningnummer dat bij de AOb bekend is. Het bedrag wordt, als de AOb jouw loondervingsformulier en de salarisstrook heeft ontvangen, binnen vier weken uitbetaald. In vakantieperiodes duurt dit wat langer.

  Stuur het formulier op naar: Algemene Onderwijsbond t.n.v. bestuur, Antwoordnummer 4332, 3500 VE Utrecht. Een postzegel is niet nodig.

  Download: Loondervingsformulier landelijke onderwijsstaking 15 maart 2019. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 15 september 2019 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.