Krabbie Krab op School is op zoek naar 5 pilotscholen

Voor onze digitale leerlijn Krabbie Krab op School zijn we op zoek naar 5 pilotscholen.

Krabbie Krab op School is een niet alledaagse manier om de Nederlandse taal en natuureducatie te verbinden. Het is een programma dat door een samenwerking van creatievelingen, schrijvers en onderwijskundigen is ontstaan.

Dit digitale systeem heeft veel mogelijkheden.  Ieder kind werkt in Krabbie Krab op School op zijn/haar eigen niveau. Een groot deel van het vakoverstijgende lesmateriaal heeft extra audio of beeldmateriaal. Ook met leerlingen die dyslexie hebben of school ‘saai’ vinden hebben we rekening gehouden. We willen eigenlijk een uur lesmateriaal per dag bieden en dit uur een belevenis laten zijn.

Nu moeten we alleen nog uittesten en in kaart brengen of we gelijk hebben. Als dit zo is, dan maken we veel leerlingen en leerkrachten erg blij.

Wilt u hieraan meedoen?

U kunt zich inschrijven voor de pilot tussen half oktober en eind januari 2020. De pilot duurt een maand en is gratis. Wel vragen wij u aan een evaluatie mee te doen.

Stuur een mail naar Esther van Duin  [email protected]