Groene stroom van uw eigen windmolen, ook voor scholen

0
3152

Duurzame energie wordt steeds belangrijker. Ook u wilt uw bijdrage leveren aan een duurzaam milieu. Misschien zou u wel zonnepanelen willen aanschaffen maar is uw dak niet geschikt, woont u in een appartement of vindt u de investering te hoog. Dan hebben wij nu de oplossing voor u: uw eigen stukje windmolen. U kunt 20 jaar lang gemiddeld 500 kWh groene stroom per jaar van uw eigen windmolen krijgen. Daar betaalt u éénmalig slechts € 233,- voor. Dat levert u een mooie besparing op uw energierekening op en een heel mooi rendement op uw investering.

Groene stroom van uw eigen windmolen
In Rouveen wordt nu de nieuwe windmolen het Vliegend Hert gebouwd. De windmolen wordt in stukjes opgedeeld. Die stukjes noemen we Winddelen. Wij hebben een beperkt aantal Winddelen voor onze klanten kunnen reserveren. Voor elk Winddeel ontvangt u per jaar gemiddeld 500 kWh stroom. En dat 20 jaar lang. Omdat de stroom van uw eigen windmolen komt, weet u zeker dat die 100% groen is.

Lagere energierekening
U investeert nu éénmalig € 233,- en krijgt daar 20 jaar lang jaarlijks gemiddeld 500 kWh stroom voor. Die stroom hoeft u dan dus niet aan te betalen. Een gemiddeld gezin in Nederland verbruikt 3500 kWh stroom per jaar en heeft daarmee aan 6 Winddelen voldoende om de komende 20 jaar zo goed als volledig eigen stroom te produceren. Maar u kunt natuurlijk ook met minder winddelen beginnen.

Doe mee
Wij berekenen graag uw voordeel. Laat daarom hier een bericht achter en er wordt contact met u opgenomen.