GRATIS interactief en klassikaal oefenen met het digibord!

  0
  1632

  Wisbordjes; gebruik jij ze ook tijdens je klassikale lessen in de klas? Vind jij het ook fijn dat je, door middel van dit handige hulpmiddel, snel kunt kijken of je leerlingen de stof begrepen hebben? 

  Doe dit dan vanaf nu ook eens digitaal! Bijdeles.online biedt je een digitaal wisbordje in een leuke spelvorm. De resultaten van de leerlingen worden daarbij opgeslagen en kun je achteraf bekijken.

  Dit klassikale spel is ideaal om rekenen, taal, werkwoordspelling en spelling te oefenen. Voorbereiden kost weinig tijd. In 2 minuten staat je les klaar. Je kunt de opgave ook mondeling tijdens de les geven. Dan hoef je niks van te voren klaar te zetten. Dat laatste is bijvoorbeeld ideaal voor een spellingdictee.

  Wanneer zet je dit programma concreet in? Hier een paar oefeningen waar dit spel perfect bij past.

  Werkwoordspelling

  Bij werkwoordspelling is het erg belangrijk dat kinderen steeds feedback krijgen op de manier waarop ze de opgave hebben opgelost en wat de juiste route door het werkwoordenschema was. Dit past erg goed bij dit programma!

  Spelling

  Iedere dag een kort dictee, dat is een veel geadviseerde werkwijze om tot goede spellingresultaten te komen. Met deze website kun je zo´n kort dictee leuk en uitdagend maken voor kinderen, en je krijgt ook nog eens overzicht op de prestaties. Vooraf een les maken is niet nodig want de opgaven geef je mondeling tijdes de les!

  Rekenen

  Als start van de les even klassikaal oefenen. Daarmee krijg je gelijk informatie over wie er nog extra instructie nodig heeft. Of aan het eind een paar klassikale oefeningen om te controleren of kinderen het lesdoel nu beheersen. Ook daarvoor is deze website een prima middel.

  Taal

  Het spel op deze website leent zich ook prima voor allerlei taaloefeningen. Denk bijvoorbeeld aan zinsdelen of woordsoorten benoemen. Of een woordenschat oefening waarbij je het juiste woord moet zoeken bij een omschrijving. 

  Gelijk GRATIS testen!