De Breitner Academie zoekt nieuwe meesters.

De Breitner Academie zoekt nieuwe meesters. Open dag zaterdag 2 februari.

Zitten er in uw eindexamenklassen leerlingen met een uitgebreide interesse voor beeldende kunst, design, kunsteducatie of vormgeving? Attendeer hen dan op de open dag van de Breitner Academie op zaterdag 2 februari a.s.

De Breitner Academie, onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, is de enige kunstacademie in Nederland die zich volledig richt op het opleiden van docenten beeldende kunst en vormgeving met een eerstegraads lesbevoegdheid. Via beeldende, kunsttheoretische en didactische/onderwijskundige vakken ontwikkelen studenten zich  tot gepassioneerde docenten in de kunsteducatie én tot eigentijdse beeldend kunstenaars.

Eindexamenscholieren  kunnen meedoen aan de toelating voor studiejaar 2019-2020 op 5 maart.

Ter oriëntatie organiseren we een open dag op zaterdag 2 februari. Voor meer informatie kunnen uw leerlingen terecht op www.breitneracademie.nl.