Congres De Staat van het Onderwijs – 22 april 2020

  0
  219

  Woensdag  22 april 2020 organiseren wij het jaarlijkse congres De Staat van het Onderwijs. We presenteren de bevindingen uit het gelijknamige rapport en gaan hierover met elkaar in gesprek.

  Programma

  De dag start met de overhandiging van het rapport De Staat van het Onderwijs aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarna volgen diverse sessies. Wij nodigen u uit om in dialoog te gaan over de bevindingen uit De Staat van het Onderwijs.

  Datum: woensdag 22 april 2020
  Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur
  Locatie: Congrescentrum Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

  Aanmelden kan vanaf nu

  U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het congres De Staat van het Onderwijs? Of heeft u vragen over het inschrijfformulier? Dan kunt u contact opnemen via e-mail ([email protected]) of 030 275 96 24.

  Zelf een sessie verzorgen?

  In de bevestigingsmail die u na uw inschrijving ontvangt staat een link naar uw persoonlijke pagina. Hier kunt u aangeven dat u zelf een sessie wilt verzorgen.

  Locatie en bereikbaarheid

  De Johan Cruijff ArenA is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 5 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer ArenA. Er zijn verschillende parkeergarages op loopafstand van de ArenA. Houd wel rekening met de tarieven voor betaald parkeren.