Breng Gezonde School naar de huiskamers van leerlingen

Hoe kun je als onderwijsprofessional leerlingen stimuleren om thuis te blijven werken aan een gezonde leefstijl? Met het initiatief ‘Gezonde School THUIS’ reikt het programma Gezonde School schooldirecties en leraren praktische adviezen, activiteiten en tips aan die zij kunnen delen met hun leerlingen.

Het doel is om leerlingen thuis op een losse manier aan hun gezondheid te laten werken. Verder geeft Gezonde School leraren tips over hoe ook zij zelf gezond kunnen blijven.

Gezonde School THUIS brengt zo de Gezonde School naar de huiskamers van leerlingen en leraren. De tips en adviezen zijn afkomstig van de samenwerkingspartners van Gezonde School, Gezonde School-adviseurs en GGD’en.

Het overzicht wordt telkens aangevuld. Voor tips, vragen of suggesties, kunt u mailen naar [email protected].