Gun je leerlingen een dag filmfestival

Alle kinderen moeten leren werken met beeldtaal en dus ook met film.
Voor de scholen VO is er een festival, het NFFS, Nationaal Film Festival voor Scholieren.​ Georganiseerd door bevlogen (oud) docenten en een grote groep tijdelijke vrijwilligers. Een festivaldag vol workshops van professionals om betere films te leren maken. En een competitie met fantastische prijzen.

Je kunt 5 films gemaakt in 2017/18 als school inzenden. Categorieën: 1-minuut, animatie, muziekclip, fictie en non fictie. Meld je aan voor 1 juli en kom naar de festivaldag op 24 september. Het is ook mogelijk dat leerlingen zelf hun film online up loaden bij het online festival NOFFS. Dat kan tot 1 augustus.

Zijn er onder jouw leerlingen een paar van die zelfstandige individuele filmmakers? Moedig ze aan om individueel in te sturen. Kijk voor meer informatie op www.nffs.nl  DOEN!