Sportfolio App: digitaal portfolio binnen bewegingsonderwijs

De Sportfolio App is een digitaal portfolio binnen het bewegingsonderwijs. Middels de Sportfolio App wordt de ontwikkeling van de leerling inzichtelijk gemaakt. Niet alleen het eindresultaat telt maar juist het leerproces is interessant. Met de Sportfolio App kan elke leerling binnen de eigen mogelijkheden beter leren bewegen.

Dit digitaal portfolio speelt in op het eigenaarschap van de leerling. De leerling gaat immers zelf aan de slag met doelen stellen, reflecteren en beoordelen. Aan de hand van videobeelden zijn resultaten direct zichtbaar waardoor er een positief leereffect optreedt.

Daarnaast krijgt de docent via een eigen login inzicht in de ontwikkeling van alle leerlingen van zijn/haar klassen, kan beoordelingen goedkeuren en feedback geven.

De Sportfolio App biedt tevens de mogelijkheid om cijfers af te schaffen.

Wilt u meer weten over de Sportfolio App, bezoek www.sportfolioapp.nl