Docenten (VO) MeetUps Creative Tech Academy

Creative Tech Academy (CTA), afgeleide van het jaarlijkse Voortgezet Onderwijs-event Night of the Nerds, biedt vanaf dit schooljaar niet alleen interessante leerling workshops (o.a. Sonic Pi) aan voor op school. Ook heeft het initiatief de missie om docenten VO, die lesgeven of interesse hebben in Technologie/Science/Kunst&Creativiteit/ICT, te ondersteunen, te inspireren en hen te introduceren in interessante netwerken.

Daartoe staan nu alvast twee MeetUps gepland; een tijdens de Expo Robot Love (Robotica – Kunst – Artificial Intelligence – Design – Wetenschap – Ethiek) op 27 september aanstaande en – op 25 oktober – tijdens de Dutch Design Week, waarbij we een toonaangevend Designbureau bezoeken, de Health Ambassy en een rondleiding krijgen op Mind the Step (DDW presentatie van de Nederlandse TU’s ).

Meer info over die middagen en tickets op http://www.creativetechacademy.nl/portfolio/meetups/

Ook belangrijk voor de jaarplanner: het scholierenevent Night of the Nerds vindt dit schooljaar weer plaats tijdens de Dutch Technology Week. Het – voor leerlingen gratis toegankelijke – event staat gepland op dinsdag 21 mei 2019 (overdag) in het Klokgebouw in Eindhoven. Meer info: www.nightofthenerds.com